Termeni si conditii

Produsele comandate din stoc se livreaza in 48 de ore in mod gratuit prin curier rapid in Bucuresti si contra cost in orasele cu sedii Fan Courier, sau pot fi ridicate personal din Showroom.

Produsele comandate pe masurile clientei vor fi livrate in termen de 40-45 zile din momentul efectuarii comenzii, exceptand cazurile in care se achita taxa de urgenta si livrarea este mai rapida.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului prin recomandata postala cu confirmare de primire ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

ROCHIILE DE SEARA SAU DE MIREASA CREATE LA COMANDA PE MASURILE CLIENTELOR NU SE POT RETURNA DECAT CU PIERDEREA AVANSULUI DE 50%.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. BELLA DREAM STAR SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor si ambalajelor originale etc. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!

"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre BELLA DREAM STAR SRL.

Pentru produsele achizitionate direct din showroom, termenul de returnare este de 24 ore.

Rochiile comandate pe masurile clientelor trebuie ridicate din showroom si achitata diferenta in maxim 30 de zile calendaristice de la momentul in care ati fost contactate de agentii nostrii in legatura cu disponibilitatea acestora, in caz contrar, dupa expirarea termenului acestea vor fi scoase la vanzare si clientul va pierde avansul.

Firma BELLA DREAM STAR SRL (Bianca-Dragusanu.ro) nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.